Teatro istorijos (Lietuva) | SPEKTAKLIS-ŽYGIS „BRŪZGYNŲ EILĖS“

Teatro istorijos (Lietuva) | SPEKTAKLIS-ŽYGIS „BRŪZGYNŲ EILĖS“

Interaktyvus spektaklis-žygis visai šeimai kviečia žiūrovus paklajoti Kauno ir Kauno rajono pažintiniais takais. Garsinės kelionės metu brūzgynautojams skambės gražiausios lietuvių poetų eilės apie šalies kraštovaizdžio grožį ir jo išmonės pilnus herojus. Užsidėję poeto akinius ir miško radijo imtuvus, žiūrovai patirs kraštovaizdžio margumyną ir poeziją, slypinčią gamtos pasaulio fragmentuose.

Spektaklį-žygį sudaro 8 stotelės, kuriose dalyviai patiria bei išgirsta 8 eilėraščius, pamato akį glostančius vaizdus, neįprastus meninius objektus, kiekvienas jų sukuria mažus stebuklus, o akyliausieji pamato ir patiria dar daugiau.

Eilėraščių keliais žiūrovus lydi aktorius Artūras Dubaka. Jis apjungia spektaklio elementus, sukdamas žiūrovams vientisą poetinės kelionės patirtį, papildytą žaidybiniais elementais, interaktyviomis, į veiksmą įtraukiančiomis veiklomis, žiniomis apie slaptą medžių gyvenimą, medžių kalbą ir net miško internetą.

Spektaklio žygio metu gamtos takuose atgis dailininkų sukurti meniniai objektai, kurie atgaivina, vizualizuoja eilėraščiuose slypinčias istorijas ir įtraukia vaikus į magišką išmonės ir kūrybos pasaulį.

Kviečiame šeimas paklausyti medžių interneto – valandėlę atitrūkti ir patirti, kaip bendrauja medžiai, varnos, varlės.

Rekomenduojamas amžius: 7 - 14 m. vaikai ir šeimos
Spektaklis vyks lietuvių kalba
Trukmė: 1 val. 20 min.

Renginys - mokamas.

Bilietus įsigyti čia:https://kakava.lt/pirkti-bilietus/8431/15599

Svarbi informacija:
Neprieinama žmonėms su judėjimo ir klausos negalia.
Rekomenduojama avėti patogius, uždarus batus.
Renginiui prasidėjus vėluojantys žiūrovai įleidžiami nebus;
Renginyje bus fotografuojama ir filmuojama.

Žygio atstumas iki 2 km.

Nuolaidos netaikomos.

  • Rugpjūčio 10 d.  nuo 11:00
2024-08-10 11:00 2024-08-10 11:00 Europe/Vilnius Teatro istorijos (Lietuva) | SPEKTAKLIS-ŽYGIS „BRŪZGYNŲ EILĖS“ Interaktyvus spektaklis-žygis visai šeimai kviečia žiūrovus paklajoti Kauno ir Kauno rajono pažintiniais takais. Garsinės kelionės metu brūzgynautojams skambės gražiausios lietuvių poetų eilės apie šalies kraštovaizdžio grožį ir jo išmonės pilnus herojus. Užsidėję poeto akinius ir miško radijo imtuvus,... --- //www.kaunorajonas.lt/renginys/teatro-istorijos-lietuva-spektaklis-zygis-bruzgynu-eiles/date-20240810 Žiegždrių geologinis takas, Žiegždriai geological trail, 53136, Lithuania, Kauno rajone