Aušros ir Ramūno Difartų lauko scenos koncertas „Malda žemei“

Aušros ir Ramūno Difartų lauko scenos koncertas „Malda žemei“

Rugpjūčio 16 d. (penktadienį) 18 val. Žolinių proga kviečiame Jus į Aušros ir Ramūno Difartų lauko scenos koncertą „Malda žemei“ šalia Senosios Zapyškio bažnyčios. Šis koncertas ‒ tai netikėti, energingi gitaros rifai, prasmingi tekstai, krislelis romantikos ir didžiulė meilė muzikai!

Programoje skambės atrinkti ir naujai aranžuoti autoriniai atlikėjo R. Difarto kūriniai ‒ nuo senesnės kūrybos dainų („Bus visaip“, „Labai prašau“, „Skauda“, „Dainos akys“) iki albumo „Tarp šešių kalnų“ kūrinių, kurių tematikoje persismelkia ypatingas žmogaus santykis su gamta, žmogumi, savo žeme ir pačiu savimi. Dainose girdimos ir globalios žemės problemų tematikos („Skauda“, „Negaliu tylėt“). Koncertą vainikuoja duetas „Malda žemei“ ‒ apie tikrą ir natūralią meilę savo kraštui, žmogui.

Plačiau apie atlikėjus:

Ramūnas Difartas ‒ jau daugiau nei dvidešimtmetį profesionalioje scenoje skaičiuojantis atlikėjas: gitaristas, vokalistas, dainų muzikos ir tekstų autorius. Pradėjęs savo muzikinį kelią su roko grupe „Orkus“, vėliau ją tęsė grupėje „Dreams“, taip pat kaip solo atlikėjas su kolektyvu „R. Difartas ir Gyvo Garso Klubas“. Jis yra daugelio TV projektų, konkursų bei festivalių „Bliuzo naktys“, „Kaunas Jazz“ dalyvis, Janinos Miščiukaitės prizo „Profesionaliausias muzikinio projekto dalyvis“ laimėtojas. Jo diskografijoje: 4 CD, 1 gyvo garso koncerto DVD. Šiuo metu Ramūnas Difartas aktyviai koncertuoja tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, drauge su žmona ‒ atlikėja Aušra Difarte bei įrašinėja naują albumą Madride.

Aušra Difartė ‒ profesionali vokalistė, dainų muzikos ir tekstų autorė, vokalo pedagogė. Ji turi ilgametę patirtį koncertų organizavime, muzikinių projektų kūrime bei jų įgyvendinime. Jos koncertinė veikla ‒ su vyru R. Difartu bei gyvo garso grupe Lietuvoje bei užsienyje.

Ateikite, pamatykite, išgirskite! Senoji Zapyškio bažnyčia ‒ ne Nemuno, o kultūros potvynis.

Adresas: Muziejaus g. 1, Zapyškis, Kauno rajonas. Koncertas numatomas lauko scenoje, jeigu lis - jis bus perkeltas į bažnyčios vidų.

Renginys nemokamas, jo metu bus fotografuojama, nuotraukos viešinamos

  • Rugpjūčio 16 d.  nuo 18:00
2024-08-16 18:00 2024-08-16 18:00 Europe/Vilnius Aušros ir Ramūno Difartų lauko scenos koncertas „Malda žemei“ Rugpjūčio 16 d. (penktadienį) 18 val. Žolinių proga kviečiame Jus į Aušros ir Ramūno Difartų lauko scenos koncertą „Malda žemei“ šalia Senosios Zapyškio bažnyčios. Šis koncertas ‒ tai netikėti, energingi gitaros rifai, prasmingi tekstai, krislelis romantikos ir didžiulė meilė muzikai! Programoje... --- //www.kaunorajonas.lt/renginys/ausros-ir-ramuno-difartu-lauko-scenos-koncertas-malda-zemei/date-20240816 Senoji Zapyškio bažnyčia , Muziejaus g. 1, Zapyškis, Kauno rajone Senoji Zapyškio bažnyčia zapyskiokultura@gmail.com