Degustacinę vakarienę sudaro: šefo komplimentai, rūkyto sūrio kroketas, mini čeburėkiukas, lašišos tartaras, jaučio uodegų sriuba, karšti patiekalai (reikia išsirinkti), antienos confit, kepta lašiša, desertas, gruzdinta a’la panakota. Šis meniu buvo sudarytas pagal Ramučių gyvenvietę. Pagal etnografus Ramučiuose kadaise buvo žuvies turgus ir veisiamos lašišos, todėl meniu yra net du patiekalai su lašiša. Tai pat į meniu yra įdėtas močiutės mini čeburėkas (nuo šio patiekalo prasidėjo šio restorano šeimos verslas). Dar vaišinama Gauromečio arbata, kuri yra iš Ramučių apylinkių.
Trukmė: 2 val.
Dalyvių skaičius: nuo 8
Kalbos, kuriomis veda degustaciją: lietuvių, anglų, vokiečių
Degustacijos vedamos: visus metus
Būtina išankstinė rezervacija!